Παχύρευστη κρέμα τυριού Πεκορίνο Ρομάνο, προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης. Έχει ελαφρά πικάντικη και αλμυρή γεύση. Συστατικά: τυρί Pecorino Romano PDO 65%, τυρί Italico 35%, βούτυρο. Χρήσεις: Σάλτσα για ζυμαρικά, Ριζότο, Πίτσα, Μπρουσκέτα, Αραιωμένη για dip λαχανικών. Tips: Συμπληρώνοντας φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι φτιάχνετε τη δικιά σας σάλτσα cacio e pepe. Πρόταση για εφαρμογή: Ομογενοποιούμε 1 λίτρο κρέμα γάλακτος με 550 γραμμάρια κρέμα πεκορίνο (1 βάζο), κρύα. Το αποτέλεσμα θα μας δώσει περίπου 35-40 μερίδες. Σε κάθε μερίδα χρησιμοποιούμε περίπου 40 γραμμάρια του μείγματος.