Γλυκαντικό με χαμηλότερη θερμιδική περιεκτικότητα από την κρυσταλλική ζάχαρη. Λιώνει στους 173?C. Εφαρμογές: Ιδανικό για γλυκές συνταγές. Έχει ιδιότητες παρόμοιες με τη ζάχαρη. Εξαιρετικό για τη δημιουργία καλλιτεχνικών κομματιών ζάχαρης.
Γλυκαντικό με χαμηλότερη θερμιδική περιεκτικότητα από την κρυσταλλική ζάχαρη. Λιώνει στους 173?C. Εφαρμογές: Ιδανικό για γλυκές συνταγές. Έχει ιδιότητες παρόμοιες με τη ζάχαρη. Εξαιρετικό για τη δημιουργία καλλιτεχνικών κομματιών ζάχαρης.