Κρέμα από grana padano, emmenthal, fontina, italico. Συστατικά: τυρί Italico 40%, τυρί Emmental 27%, τυρί Fontina 20%, τυρί grana Padano 13%, βούτυρο, φυτικές ίνες. Χρήσεις: Καρύκευση σε πίτσες, Ριζότο, Σάλτσες, Σούπες, Ζυμαρικά, Παρασκευή fondue. Tips: Βάση για cheeseballs μαζί με ανθότυρο και κρέμα γάλακτος. Πρόταση για εφαρμογή: Ομογενοποιούμε 1.5 λίτρο κρέμα γάλακτος με 830 γραμμάρια κρέμα 4 τυριών (1 κονσέρβα), κρύα. Το αποτέλεσμα θα μας δώσει περίπου 55-60 μερίδες. Σε κάθε μερίδα χρησιμοποιούμε περίπου 40 γραμμάρια του μείγματος.